Grupperom, spesialrom og små møterom!

Vi tilbyr seks møterom som passer til møter mellom 2-16 deltakere. Alle rommene inneholder standard teknisk utstyr – og vi legger vår ære i å sørge for at nødvendig utstyr er på plass.

For de store kursene, seminarene og konferansene!

Er dere mer enn 20 deltakere - er LINKEN definitivt stedet. Vi tilbyr seks lyse og luftige møterom som rommer inntil 150 deltakere og som har stor fleksibilitet med tanke på bordoppsett, enten dere ønsker klasserom, hestesko eller kino.

Auditorium fullpakket med teknikk!

Jehkkkivarri (auditoriet) - er vi svært stolte av. Her er det plass for inntil 130 interesserte tilhørere, og ditt budskap har de beste kår takket være topp moderne AV-utstyr. Enten det er produktlanseringer, presentasjoner, medlemsmøter eller foredrag - er auditoriet svært godt egnet.

Sier du A så sier vi V!

Hos oss er AV-utstyret i orden. Vi oppgraderer vår teknikk jevnlig, og videokonferanserommet er installert – og kan brukes i alle rom. Jiehkkivarri (auditoriet) tilbyr fabelaktige presentasjonsmuligheter takket være høyoppløselig videokanon og supert lydanlegg. Lynrask trådløs tilgang til internett og stor kapasitet er en selvfølge.

  • 12 lyse møterom for 2 - 170 deltakere
  • Topp moderne AV-utstyr
  • Stor fleksibilitet i bordoppsett