LINKEN - Forskningsparken møtesenter AS tar personvern på alvor, og åpenhet er stikkordet for hvordan vi behandler personopplysninger fra både kunder, samarbeidspartnere, leverandører og ansatte.

Vår personvernerklæring er oppdatert per 30. mai 2019.

LINKEN - Forskningsparken møtesenter AS, ved daglig leder, er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning. Vi har gode rutiner for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. 

Formål

Personopplysningene vi samler inn og behandler er:

  • Kontaktinformasjon i forbindelse med kommunikasjon vedr. bestilling og fakturering av våre tjenester
  • Persondata for at vi skal kunne oppfylle våre plikter ifølge kjøpsavtalen.
  • Persondata i henhold til Regnskapsloven.
  • Kontaktinformasjon i forbindelse med aksept av nyhetsbrev.
  • Persondata fra egne ansatte.

Hvor hentes opplysningene fra?

Opplysningene registreres fra:

  • Personlig kundekontakt
  • Skriftlige rutiner for bestilling
  • Kontakt- og bestillingsskjema på nettside
  • Positiv aksept for å motta vårt nyhetsbrev

Ved kjøp og bestilling

Alle opplysningene som blir innhentet i forbindelse med bestilling eller kjøp av våre produkter og tjenester, lagres i vårt CRM-system på lokal og passordbeskyttet server. Slike opplysninger er eksempelvis navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne håndtere din bestilling i forhold til pristilbud, levering og oppfølging. Vi er videre pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering. Denne historikken slettes etter ti år. Personopplysninger i tilbud som ikke ender i kjøp vil ikke bli lagret.

Vår nettside

LINKEN - Forskningsparken møtesenter AS benytter informasjonskapsler (cookies) som lagres på din datamaskin når du benytter vårt nettsted. Vi bruker disse i forbedringsøyemed, men ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. Vi bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Vi bruker anonymizeIP, en funksjon som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere I USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern

Administrasjon av cookies

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer - se veiledning fra nettvett.no. Det kan imidlertid bety at du vil oppleve endel begrensninger ved bruka av vårt nettsted. 

Henvendelser via nettsiden

Når du gjør en henvendelse via skjema eller e-post på våre nettsider, lagrer vi opplysningene som du har fylt ut ved bestilling. Disse opplysningene brukes kun til å behandle bestillingen din, og vi deler ikke disse opplysningene med noen. 

Nyhetsbrev 

I forbindelse med påmelding til nyhetsbrev samler vi inn e-post-adresser basert på mottakernes forhåndsaksept. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes umiddelbart når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv. I forbindelse med utsending av nyhetsbrev fører vi også statistikk over bruken, hvor mange som leser og hva som leses. Dette gjør vi får å kunne gi våre lesere mest mulig relevante innhold i nyhetsbrevene. Som plattform og databehandler for nyhetsbrevet bruker vi MailChimp.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn alle personopplysninger som LINKEN - Forskningsparken møtesenter AS har registrert på deg. Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser.

Kontaktinfo: LINKEN - Forskningsparken møtesenter AS, post@linken-fm.no, tlf. 77 75 12 50

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, kan du klage til Datatilsynet.

Når du benytter deg av våre tjenester eller besøker linken-fm.no, aksepterer du samtidig at opplysningene dine blir lagret  i samsvar med våre retningslinjer.