LINKEN er etablert i Siva Innovasjonssenter Tromsø (tidligere Forskningsparken). LINKEN ligger like nedenfor Universitetssykehuset Nord-Norge og UiT - NORGES ARKTISKE UNIVERSITET i Breivika, 6,5 km fra Tromsø Lufthavn, og 5,5 km fra Tromsø sentrum; ca 8 min kjøring.

12 rom tilpasset praktiske styremøter, inspirerende seminarer og romslige tanker!

LINKEN er ditt møtested i Siva Innovasjonssenter Tromsø. Hos oss finner du luftige og godt utstyrte møterom - som passer til alle - enten dere er 2 eller 170 deltakere.

God plass - også mellom øktene!

Vi disponerer store og luftige fellesarealer som egner seg godt til både å mingle i pausene, til gruppearbeid eller utstillinger. En buffet med kaffe/te og is er selvsagt på plass.

Uten mat og drikke duger møtehelten ikke!

Lange møter krever sin møtedeltaker - og noe av det viktigste for å holde driv og entusiasme på topp er god mat og drikke. Derfor satser vi på å tilby smakfull og god mat i rikelige mengder. Sjekk våre dagpakker og menyer - og vi er sikre på at du finner noe smakfullt å velge mellom.

Tekniske løsninger som fungerer!

Vi legger stor vekt på at det presentasjonstekniske utstyret er i tipp topp stand. Topp moderne videokonferanseutstyr er tilgjengelig i alle rom.

Vi stiller opp!

Vi vet at det som gjør forskjellen på et vellykket møte og de mindre vellykkede - er at detaljene er på plass. Derfor er hver eneste detalj et viktig element - som vi anstrenger oss for å ivareta.